M/A Marketing Consulting

Dom i dizajn interijera

Mi smo inspiracija za dizajn interijera!

Dizajn interijera

Osmišljavanje i dizajniranje interijera puno je više od odabira boja i namještaja. Da bi se napravio idealan koncept za uređenje nekog prostora, važno je uzeti više faktora u obzir. U davanju ideja, naši dizajneri prije svega polaze od kupaca i njihovih želja. One su glavna misao vodilja.

Stručne ideje i personalizirana rješenja

Svaki je projekt individualan i ovisi o mnogo faktora. Samim time, teško je vremenski predvidjeti trajanje projekta.

Kako u svakom poslu, tako i u dizajniranju interijera postoje neka osnova pravila. Puno je elemenata koje treba uskladiti, od boja,  dizajna, materijala… Prvi korak je organizacija prostora, zatim odluka o materijalima i bojama koje će se koristiti. Dok za kraj ostaju detalji koji će taj prostor napraviti životnim. Samim time, svaki prostor dobiva svoju atmosferu i svoj jedinstven izgled!

Određivanje budžeta za dizajn interijera

Prilikom uređivanja prostora prvenstveno se gleda na njihovu funkciju, pa se prema tome u pravilu i raspoređuje budžet. Svakako, ako se prostor koristi svakodnevno, većina budžeta odlazi na “veće” stvari. Namještaj se ne mijenja često, ali detaljima se prostor u svakom trenutku može osvježiti i dobiti novi izgled. Trendovi u ovoj godini, što se tiče boja, svakako su tamnije nijanse. Plava je definitivni favorit. Uz nju se vežu tople nijanse, koje su siguran izbor za sve one koji su skeptični prema tamnim tonovima. Od materijala, prirodno drvo i crni metal idealna su kombinacija. A uz dodatak zlatnih detalja dobivamo jedan profinjen i elegantan stil. Činjenica je da se trendovi stalno mijenjaju, ali za dugoročno trendi dom uvijek savjetujemo neutralne tonove: bijelu, sivu, crnu i bež kombinaciju koje u skladu s bilo kojom veselijom ili opet neutralnijom bojom prostor mogu činiti dugoročno modernim domom.

Neki od naših projekata u dizajnu interijera