M/A Marketing Consulting

Foto i video produkcija

Prvoklasna foto i video produkcija za sve Vaše potrebe!

Usluge fotografa

Svaka firma želi sebe da predstavi u najboljem svijetlu. Vizualni utisak ostavlja najbolji utisak kod klijenta. Tu smo za vas da uradimo najbolje korporativne fotografije za vašu firmu.

Možeš imati odličnu „user-friendly“ web stranicu. Možeš imati i sjajan proizvod koji komuniciraš, a copyji ti vrijede zlata. Međutim, bez dobrog vizuala, odnosno fotografije, sve to ne vrijedi baš mnogo. Fotografija je potrebna kako bi se sve ono što pišeš i što plasiraš na tržište oživjelo. No, da bi fotografija bila sve to bitno je da ona bude relevantna i kvalitetna.

Već je stara vijest (i, zapravo, uopće nije vijest) da su društvene mreže itekako važna platforma za probijanje na tržište. Između toliko korisnika, toliko brendova i proizvoda i toliko fotografija, tvoja će ostati zamijećena samo ako bude vrhunska. Stoga, bez dobre fotografije zbilja više nema ni dobrog marketinga.

Povoljna video produkcija

Video montaža
Možemo za vas montirati video od naših snimki ali i od vašeg materijala. (fotografija, videa, logotipa i sl.)

Korporativni video
Ovo je video koji je fokusiran na predstavljanje firme ili proizvoda. Video možete koristiti na sajmovima,konferencijama, imati ga na ekranima u vašem prostoru.

Snimanje iz zraka
Snimanje dronom iz zraka. Snimanje iz zraka u 4 K rezoluciji vašeg poslovnog prostora, objekta ili nekog događaja u našoj organizaciji Aerial footage.