M/A Marketing Consulting

Izrada mobilnih aplikacija

Mobilne aplikacije nikad nisu bile jednostavnije!

Mobilne aplikacije

U današnjem tehnološkom dobu u pokretu, izrada mobilnih aplikacijea je zgodan način kako privući nove korisnike i tako poboljšati Vaše poslovanje.

Kome treba mobilna aplikacija?

Mobilne aplikacije ne trebaju svima. Izrađuju se iz dva najčešća razloga. Prvi je privlačenje novih korisnika, dakle kao marketinški alat tipa skupljanja bodova, nagradnih igara, ostvarivanje bonusa za samo skidanje aplikacije ili sličnog, odnosno približavanje postojećem ili potencijalnom korisniku.

Drugi dio tržišta mobilnih aplikacija se odnosi na svrsishodne aplikacije koje realno olakšavaju poslovanje ili konzumaciju usluga od strane klijenata, kupaca. Tu spadaju aplikacije putem kojih direktno naručujemo uslugu ili proizvod (npr. taxi ili mobilna aplikacija za web shop), mobilne aplikacije za evidenciju, unos, praćenje stanja robe te razne knjigovodstvene i računovodstvene aplikacije koje najčešće služe za internu upotrebu.

Mobilne aplikacije za Apple uređaje

Izrada mobilnih aplikacija za iOS sustave se temelje na Objective C jeziku., koji je prilagođen kako bi savršeno funkcionirao s bilo kojim uređajem na iOS sustavu ( iPhone, iPad ).

Mobilne aplikacije za Android uređaje

Izrada mobilnih aplikacija za android sustave se temelje na Java-android platformi, što je jedan od najbrže rastućih segmenata u mobilnom razvoju.