USLUGE

PROŠIRITE SVOJ BIZNIS SA NAMA

Kreiranje i održavanje web stranice

Web stranica je mjesto na internetu na kojem posjetitelji mogu pronaći sve bitne informacije o kompaniji, dobiti predstavu o misiji i viziji kompanije i stupiti u kontakt.  Dizajniramo i izrađujemo unikatne, lijepe i moderne Web stranice prilagođene svim veličinama ekrana i uređajima koje će osigurati da sve bitne informacije korisnicima budu na dohvat ruke.   

 

Oglašavanje na društvenim mrežama

Facebook ili Instagram oglašavanje može povećati lajkove Vašim stranicama, pomoći reklamirati vaše specijalne ponude, promovisati Vaše proizvode i usluge, povećati broj posjetitelja na Vašoj web stranici i ono najbitnije – možete iz prve ruke pratiti angažman korisnika vaših proizvoda i usluga te s njima jednostavno ući u kreativnu interakciju.

Kreiranje dizajna

Vizuelni identitet kompanije ostavlja snažan utisak na posjetitelje i može biti sredstvo koje će osigurati da se baš Vaš brend istakne i u moru konkurencije ostane urezan u sjećanju. Nudimo Vam usluge dizajna uz koje  će Vaš brend imati kvalitetan vizuelni identitet koji će buditi osjećaj sigurnosti i povjerenja. 

Konsultacije

Konsultacije obuhvataju definisanje vrijednosti brenda ili rebrendiranje u kojem se greške u već postojećem brendu ispravljaju, kreiranje marketing plana i strategije koji značajno povećava efektivnost marketinga i kreativne sastanke koji bi analizirali nove ideje i osigurali da radimo na istoj viziji.

Pogledajte ponudu naših paketa

Za najčešće korištene kombinacije usluga pripremili smo posebne popuste.

POSTAVITE NAM PITANJE

conversation